Bank of America THYAO hisselerinde bakın kaç lot alım yaptı!

Dünyanın önde gelen yatırım şirketlerinden biri olan Bank of America (BofA), Türk Hava Yolları (THYAO) hisselerinde yüklü alım yaptı. İşte detaylar!

Bank of America THYAO hisselerinde bakın kaç lot alım yaptı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son aylarda dalgalı seyir gösteren Borsa İstanbul'da, özellikle endeksin önde gelen hisselerinde de iniş çıkışlar devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda 270 TL'li fiyatları görmesinin ardından 200 TL'lere kadar düşen Türk Hava Yolları hisselerinde de bir toparlanma görüldü. THYAO hisseleri, 270 TL'li tarihi zirve fiyatlarını yeniden zorlarken, geçtiğimiz haftayı ise 15 Aralık Cuma günü 253,25 TL'den kapattı.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Haftayı yükselişle kapatan THYAO hisselerinde alıcı tarafında öne çıkan kurum ise dünyanın en çok bilinen aracı kurumlarından Bank of America oldu.

1 MİLYONA YAKIN LOT ALDI!

Bank of America, THYAO hisselerinde 1 milyona yakın lot alarak, 11-15 Aralık haftasında en çok alan kurum oldu. BofA, ortalama 245,885 TL maliyetle, tam 978.343 THYAO hisselerinde lot alımı gerçekleştirdi. Kurumun aldığı lotların miktarı ise 240.559.868 TL olarak dikkat çekti.

TÜRK HAVA YOLLARI (THYAO) HİSSE GRAFİĞİ

Bank of America THYAO hisselerinde bakın kaç lot alım yaptı!

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme