Bedelsiz kararı sonrası iş anlaşması açıkladı!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirket, geçtiğimiz günlerde 50 bedelsiz sermaye artırımı kararı açıklamıştı. Bu kez de yeni iş anlaşması duyurdu.

Bedelsiz kararı sonrası iş anlaşması açıkladı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un önde gelen teknoloji şirketlerinden biri olan VBT Yazılım (VBTYZ) yeni iş anlaşması duyurdu. Şirket, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı açıklamada, iş anlaşması bedelinin ise 650.000 dolar olduğunu belirtti.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

VBT Yazılım’dan yapılan açıklamada, “Şirketimiz VBT Yazılım A.Ş., Türkiye'de yerleşik Bir Özel Banka ile  "Ana Sistem Veri Depolama Ürünleri Ek Kapasite ve Kurumsal Sunucu Donanım Ek Yönetim Konsol" temini konusunda anlaşmıştır. Sözleşmenin toplam bedeli 650.000,00 Amerikan Dolarıdır.” ifadeleri kullanıldı.

%350 BEDELSİZ SERMAYE ARTIRIMI KARARI ALMIŞTI

VBT Yazılım, 29 Kasım tarihli yönetim kurulu kararı ile %350 oranında bedelsiz sermaye artırımı kararı almış ve bu karar doğrultusunda da Sermaye Piyasası Kurulu’nda başvurusunu iletmişti. Şirket, %350 oranında bedelsiz sermaye artırımı ile birlikte, 26.000.000 TL olan sermayesini, 120.000.000 TL sermaye tavanı içerisinde 117.000.000 TL’ye yükseltmek için SPK’ya başvurdu.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme