Dev elektrik şirketinden 389.374.365 TL'lik iş anlaşması!

Borsa İstanbul'un önde gelen elektrik şirketlerinden Girişim Elektrik (GESAN) dikkat çeken bir iş anlaşmasına imza attı. Şirketten yapılan açıklamada, iş anlaşması bedelinin 389.374.365 TL olduğu belirtildi.

Dev elektrik şirketinden 389.374.365 TL'lik iş anlaşması!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son zamanların yükselen şirketlerinden biri olan Girişim Elektrik (GESAN) iş anlaşmalarına devam ediyor. 19 Aralık tarihli borsa seansının tamamlanmasının ardından da yeni iş anlaşması açıklayan şirket, Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden yaptığı duyuruda iş anlaşmasının detaylarını duyurdu.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

GESAN'dan yapılan açıklamanın detayları şu şekilde:

"Şirketimiz, RÖNESANS ENERJİ ÜRETİM İNŞAAT SAN. VE TİC. A.Ş.'nin iştiraki AŞİYAN ENERJİ ÜRETİM İNŞAAT SAN. VE TİC. A.Ş. ile Çorum, Sivas ve Malatya şehirlerinde bulunan Rüzgâr Enerjisi Santrallerine ‘'Trafo Merkezi Yapımı ve Elektrifikasyon İşleri'' için anlaşmaya varmıştır. İşlerin anlaşma bedeli toplamı 13.389.765 -USD'dir. (Onüçmilyonüçyüzseksendokuzbinyediyüzatmışbeş, Amerikan Doları) (Güncel baz USD/TL kuru ile işlerin anlaşma bedeli toplamı 389.374.365, -TL'dir.)"


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme