Bedelsiz onayı sonrası 2 gündür TAVAN!

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan 10 Kasım tarihinde bedelsiz sermaye artırımı için onay alan şirketin…

Bedelsiz onayı sonrası 2 gündür TAVAN!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu’ndan 10 Kasım tarihinde bedelsiz sermaye artırımı için onay alan şirketin hisseleri, 2 gündür tavan oluyor. Detaylar haberimizde!

SPK, 10 Kasım tarihinde Mia Teknoloji (MIATK) için bedelsiz sermaye artırımı onayı vermişti. Şirket, bu doğrultuda %1200 oranında bedelsiz sermaye artırımı gerçekleştirecek. Mia Teknoloji’nin bedelsiz sermaye artırımına onay alması yatırımcıları da hareketlendirdi. MIATK %1200 bedelsiz haberini duyan adeta hisseye koştu.

10 Kasım Cuma günü SPK’dan onay gelmesinin ardından MIATK hisseleri Borsa İstanbul’da 13 Kasım Pazartesi seansını tavan fiyattan kapatmıştı. 14 Kasım tarihli seansta da yükselişini gösteren MIATK, tavan fiyat olan 815 TL’ye yükseldi.

BEDELSİZ TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Mia Teknoloji’nin bedelsiz sermaye artırımı tarihi henüz netleşmedi. Şirketin bu hafta içerisinde bedelsiz pay alma işlemine başlaması bekleniyor. Tarih netleştiğinde WhatsApp kanalımız ve mobil uygulamalarımızdan anlık bildirimle öğrenebilirsiniz.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme