Bu hisse durmak bilmiyor! Günlerdir TAVAN!

Borsa İstanbul Piyasa Öncesi İşlem Platformu'nda yer alan hissede, yükseliş dur durak bilmiyor. 15…

Bu hisse durmak bilmiyor! Günlerdir TAVAN!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul Piyasa Öncesi İşlem Platformu’nda yer alan hissede, yükseliş dur durak bilmiyor. 15 gündür yükselen şirket, %175’e yakın primlendi. İşt detaylar!

Son zamanlarda yükselişi ile dikkat çeken hisselerden biri olan SNPAM, yatırımcılarını mutlu etmeye devam ediyor. Sönmez Pamuklu Sanayi hisseleri, bundan birkaç ay öncesine kadar 15-20 TL fiyatlardan işlem görürken şimdilerde ise 170 TL’nin üzerine çıkmış durumda. Son birkaç gündür ise tavan serisi gösteren SNPAM, 14 Kasım tarihinde de tavan fiyata yükseldi.

YAZ AYLARINDA 20 TL’NİN ALTINDAYDI

SNPAM hisseleri, yaz aylarında 20 TL’nin altında işlem görüyordu. Kısa zamanda sert yükselen hissede yatırımcılar bu durumu şaşkınlıkla karşılıyor.

5 gündür tavan fiyattan işlem gören SNPAM, son 15 günde ise %175’ye yakın primlendi. 15 gün önce 65-70 TL fiyatlardan işlem gören SNPAM hissesi, 14 Kasım tarihli seansta 178,7 TL’yi gördü.

Haber


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme