Birleşim Mühendislik, Kazakistan'da şirket kurdu!

Borsa İstanbul'un inşaat şirketlerinden Birleşim Mühendislik, Kazakistan'da yeni şirket kurdu. İşte şirketten yapılan açıklama ve diğer detaylar!

Birleşim Mühendislik, Kazakistan'da şirket kurdu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Birleşim Mühendislik (BRLSM), Kazakistan'da yeni şirket kurdu. Söz konusu gelişme yatırımcılaraı heyecanlandırırken, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıklama yapıldı. Birleşim Mühendislik'in KAP açıklamasında, "Şirketimiz Kazakistan'da elektrik-mekanik taahhüt işlerini yürütmek amacıyla ve genişleme yatırımı faaliyeti kapsamında 350.000 Tenge nakit sermaye ödemek suretiyle kuruluşta edinim yoluyla Birleşim Kz şirketini kurmuştur. Yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgisine sunulur." denildi.

BİRLEŞİM MÜHENDİSLİK HAKKINDA

2002 yılında kurulan Birleşim Mühendislik, mekanik taahhüt firmaları arasında Türkiye’de lider firmalar arasında yer almaktadır.

Birleşim Mühendislik, yüksek standartlarda mühendislik gerektiren teknik müteahhitlik yani projelerin yaşayan kısımlarını koordine eden 20 yıllık deneyime sahip bir firmadır. Firmamız farklı segmentlerde yer alan nitelikli projelerin devreye alınmasından işletme aşamasına kadar her süreci kuran, uygulayan ve yöneten bir firmadır.

Kaynak: Kamuyu Aydınlatma Platformu

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme