BofA 1,6 milyondan fazla satış yaptı! Hisse taban fiyatta!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz hissesinde yüklü satış geldi. Hisse taban fiyata oturdu. Bank of America (BofA) 1,6 milyondan fazla lot satışı gerçekleştirdi. İşte detaylar!

BofA 1,6 milyondan fazla satış yaptı! Hisse taban fiyatta!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsanın yeni şirketlerinden biri olan Çates Elektrik, bugün taban fiyata indi. Hisse son zamanlarda yükselişi ile dikkat çekiyordu. Ancak, 18 Ocak 2024 tarihli seansta, hisseye gelen sert satış sonrası taban fiyat görüldü.

BANK OF AMERICA YÜKLÜ SATIŞ YAPTI!

Çates Elektrik hisselerinde en çok satış gerçekleştiren kurum Bank of America oldu. Dünyanın önde gelen yatırım şirketlerinden BofA, CATES paylarında saat 16.35 itibariyle ortalama 62,87 TL maliyetle 1.687.291 lot satışı yaptı.

BofA'nın ardından en çok satış yapan kurumlar ise ortalama 62,84 TL maliyetle 700.000'in üzerinde satış yapan Yatırım Finansman oldu. Bu kurumu ise ortalama 72,58 TL maliyetle 685.000'in üzerinde lot satan Şeker Yatırım takip etti.

HALKA ARZ FİYATININ %10 ÜZERİNDE!

Borsa İstanbul'da 7 Aralık 2023 tarihinde işlem görmeye başlayan CATES, en yüksek 91,95 TL'yi görmüştü. Daha sonra bir miktar düşüş kaydeden CATES payları, halka arz fiyatının da altına inerek en düşük 39,60 TL'ye kadar gerilemişti.

Hisse, son günlerde gösterdiği yükseliş ile halka arz fiyatının yeniden üzerine çıkmıştı. Halka arz fiyatı 57,15 TL olan CATES, 18 Ocak 2024 tarihinde taban fiyata inmesine rağmen, halka arz fiyatının yaklaşık %10 üzerinde işlem görmeye devam ediyor. CATES, şu anda 62,60 TL'den işlem görüyor.

BofA 1,6 milyondan fazla satış yaptı! Hisse taban fiyatta!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme