BofA 1,87 milyon lot aldı! Hisseyi tavana götürdü!

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören ulaştırma şirketlerinden GSD Denizcilik (GSDDE), 9 Mayıs tarihinde tavan fiyata yükseldi. Bank of America (BofA) üzerinden 1,87 milyon lot GSDDE alındığı görüldü.

BofA 1,87 milyon lot aldı! Hisseyi tavana götürdü!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerden GSD Denizcilik'in hisseleri, şirketin 2023/12 bilanço açıklamasının ardından bir miktar düşmüştü. Daha sonra yukarı yönlü hareket eden GSDDE payları, 8 Mayıs seansının ardından 9 Mayıs'ta da sert yükseldi. Tavan fiyatı gören GSDDE paylarında, Bank of America üzerinden yüklü miktarda lot alındığı dikkatlerden kaçmadı.

BİLANÇO SONRASI DÜŞMÜŞTÜ!

GSD Denizcilik, 3 Mayıs 2024 tarihli seans kapanışının ardından 2023 yılının 12 aylık bilançosunu açıklamıştı. Şirket, 2023 yılında 304,98 milyon TL zarar edildiğini duyurmuştu. 3 Mayıs seansını 10,70 TL'den kapatan GSDDE payları, 6-7 Mayıs tarihlerinde düşürek 10 TL'nin altına geriledi. GSDDE hisseleri, daha sonra ise yükselişe geçmesi ile dikkatlari üzerine topladı.

8-9 Mayıs tarihli seanslarda sert yükselen GSDDE payları, bugün de tavan fiyata yükselerek 11,57 TL'yi gördü.

BANK OF AMERICA TOPLADI!

GSD Denizcilik'in Borsa İstanbul'da işlem gören paylarını 9 Mayıs tarihinde Bank of America topladı. BofA üzerinden 1,87 milyon lot alımı gerçekleştirildi. Hissede saat 16.45 itibariyle tavan fiyat devam ediyor.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme