BofA 2,57 milyon lot aldığı enerji hissesini tavana götürdü!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerden Akenerji Elektrik (AKENR), son zamanların popüler şirketlerinden biri oldu. AKENR payları kısa zamanda yüzde 200'ün üzerinde yükseldi. 8 Nisan'da da tavan fiyata yükselen AKENR, fiyatını üçe katladı. Bank of America (BofA) üzerinden 2,5 milyonun üzerinde AKENR hissesi alındı.

BofA 2,57 milyon lot aldığı enerji hissesini tavana götürdü!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un önde gelen enerji şirketlerinden Akenerji Elektrik (AKENR), 2023 yılının 12 aylık bilançosunu açıklaması ile bir anda tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Daha sonra borsadaki yükselişi ile konuşulan Akenerji, yatırımcılarına kısa zamanda %200’ün üzerinde getiri sağladı. Akenerji hisse fiyatı 3’e katladı.

BİLANÇO SONRASI SERT YÜKSELDİ!

Akenerji Elektrik, 15 Mart 2024 tarihli seans kapanışının ardından 2023/12 bilançosunu açıkladı. Şirketin hisseleri daha sonraki seanslarda tavan serisi yakaladı. 6 TL’den yükselişe başlayan AKENR payları, 4 Nisan tarihinde 18,15 TL’yi gördü. Akenerji’nin hisse fiyatı 15 Mart’tan sonra 3’e katlanmış oldu.

BofA 2,57 milyon lot aldığı enerji hissesini tavana götürdü!

BANK OF AMERICA’DAN YÜKLÜ ALIM!

Dünyanın önde gelen bankalarından Bank of America üzerinden yüklü miktarda AKENR hissesi alındı. BofA, 8 Nisan tarihli seansta, 2.577.980 lot AKENR aldı. Alıcılar tarafında diğer aracı kurumları ise 777 binin üzerinde lot ile Tacirler, 530 binin üzerinde lot ile Osmanlı, 370 binin üzerinde lot ile A1 ve 355 binin üzerinde lot ile İnfo yer aldı.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme