BofA 742 bin lot aldı! Halka arz hisse tavan oldu!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden Mega Metal (MEGMT) bugün tavan oldu. Bank of America, MEGMT paylarında 742 binin üzerinde lot alımı gerçekleştirdi. İşte MEGMT paylarında yaşananlar!

BofA 742 bin lot aldı! Halka arz hisse tavan oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasının yeni şirketlerinden biri olan Mega Metal (MEGMT), son zamanlarda düşüş grafiğine girmişti. Halka arzın ardından bir müddet halka arz fiyatının altında işlem gören MEGMT payları, daha sonra ise yükselişe geçmişti. Amerika Birleşik Devletleri’den de pazar girişimlerine başlayan şirket, yatırımcıların dikkatini çekmeye başladı.

HALKA ARZIN ARDINDAN %145 YÜKSELMİŞTİ!

Mega Metal’in halka arz edilen payları, 15 Aralık 2023 tarihinde Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlamıştı. Halka arz fiyatı 28,30 TL olan MEGMT, 29 Aralık 2023 tarihine gelindiğinde 22 TL’nin de altına gerilemişti. Daha sonra yükselişe geçen hisse, 13 Şubat 2024 tarihli seansta şimdiye kadarki tarihi zirvesi olan 69,50 TL’yi gördü. MEGMT, bu fiyata geldiğinde halka arzın üzerine %145 yükselmiş oldu.

BofA 742 bin lot aldı! Halka arz hisse tavan oldu!

BANK OF AMERICA TOPLADI, HİSSE TAVAN OLDU!

Dünyanın önde gelen yatırım şirketlerinden Bank of America (BofA), 22 Mart 2024 tarihli seansta yüklü miktarda MEGMT hissesi oldu. BofA üzerinden ortalama 50,15 TL maliyetle 742.445 lot alımı gerçekleştirildi. Alıcılar tarafında diğer aracı kurumlar ise 418 binin üzerinde lot ile Osmanlı, 172 binin üzerinde lot ile OYAK, 171 binin üzerinde lot ile İnfo, 128 binin üzerinde lot ile Meksa ve 195 binin üzerinde lot ile de diğer kurumlar oldu.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme