BofA topladı, hisse tavan oldu!

Borsa İstanbul'un güçlü şirketlerinden Ege Profil'in hisseleri bugün tavana yükseldi. Bank of America (BofA), EGPRO hisseleri adeta topladı. Detaylar, Halka Arz Hisseler olarak hazırladığımız bültende...

BofA topladı, hisse tavan oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et


Borsa İstanbul'un önde gelen şirketlerinden biri olan Ege Profil (EGPRO), son zamanlarda yükselişe devam ediyor. 2023 Mayıs ayından bu yana sert yükseliş gösteren EGPRO payları, son 8 aydaki yükselişini bugünkü tavan fiyatla yeniden taçlandırdı. EGPRO'da Bank Of America yüklü alım yaptı.

BANK OF AMERICA TOPLADI

Ege Profil hisselerinde 31 Ocak 2024 tarihli seansın en yüksek alım yapan kurumu Bank of America oldu. BofA, saat 12.45 itibariyle 48.367 lot alımı gerçekleştirdi. Kurum'un ortalama alım maliyeti ise bu lot sayısında 183,881 TL oldu. BofA'yı alıcılar tarafında takip eden diğer kurumlar ise Vakıf, Yapı Kredi, Ak ve Tera oldu.

%300'DEN FAZLA YÜKSELDİ!

3 Mayıs 2023 tarihli seansta neredeyse geçen yılın dip fiyatlarını gören EGPRO payları, 45,28 TL'ye kadar gerilemişti. Mayıs 2023'te 45-50 TL'li fiyatlarda işlem gören EGPRO, bugünkü tavan fiyatla birlikte 182,60 TL'ye yükseldi. Hisse, Mayıs ayından bu yana %300'den fazla primlenmiş oldu.

BofA topladı, hisse tavan oldu!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme