BofA yüzde 43 düşen yazılım hissesini tavana götürdü!

Borsa İstanbul'da işlem gören yazılım şirketlerinden ATP Yazılım (ATATP), zirve fiyatından yaklaşık yüzde 43 düşmüştü. Bank of America (BofA), yüklü miktarda ATATP hissesi alarak, hisseyi tavan fiyata götürdü.

BofA yüzde 43 düşen yazılım hissesini tavana götürdü!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da 5 Nisan tarihli seans, yatırımcıların yüzünü güldürdü. Birçok hisse, bu seansta sert yükseliş gösterdi. Yükselen hisselerden biri de zirvesinden yaklaşık %43 düşen ATATP oldu. ATP Yazılım’ın hisselerinde Bank of America’nın yüklü alım yaptığı görüldü.

ZİRVEDEN %43 DEĞER KAYBETMİŞTİ!

Son ayların sert yükselen hisselerinden biri olan ATATP, 1 Mart 2024 tarihli seansta zirve fiyatını görmüştü. O tarihte 175 TL’yi gören ATATP daha sonra kademeli olarak düşüş gösterdi. ATATP payları, 4 Nisan tarihli seansta 99,85 TL’den kapanış gerçekleştirdi. Hisse, bu kapanış fiyatına göre tarihi zirvesinden yaklaşık %43 değer kaybetmişti. 5 Nisan tarihinde sert yükselen ATATP, tavan fiyat olan 108,8 TL’den kapanış yaptı.

BofA yüzde 43 düşen yazılım hissesini tavana götürdü!

BANK OF AMERICA’DAN YÜKLÜ ALIM GELDİ!

Dünyanın önde gelen yatırım kuruluşlarından Bank of America, 5 Nisan tarihli seansta yüklü miktarda ATATP hissesi aldı. BofA, alıcılar tarafında 87.349 lot ile lider oldu. BofA’nın ardından en fazla alım yapılan aracı kurumlar ise 75 bine yakın lot ile OYAK, 50 binin üzerinde lot ile A1 Capital, 48 binin üzerinde lot ile Yatırım Finansman ve 31 binin üzerinde lot ile de Yapıkredi Yatırım oldu.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme