BofA, yüzde 55 düşen halka arz hisseye yöneldi!

Dünyanın önde gelen yatırım kuruluşlarından Bank of America (BofA), halka arz hisselerden Kuzey Boru (KBORU)'da yüklü alım yaptı. Zirveden yüzde 55 düşen KBORU hissesi yükselişe geçti.

BofA, yüzde 55 düşen halka arz hisseye yöneldi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden Kuzey Boru, borsada işleme başlamasının ardından sert yükselmişti. Daha sonra düşüşe geçen KBORU payları, 21 Mayıs seans kapanış fiyatına göre zirveden %55 değer kaybetti. Akabinde Bank of America'nın yöneldiği hisse, 22 Mayıs seansında yükseldi.

BofA, yüzde 55 düşen halka arz hisseye yöneldi!

Fotoğraf: Borsa İstanbul

ZİRVEDEN %55 DÜŞMÜŞTÜ!

Kuzey Boru'nun halka arz edilen payları, 14 Aralık 2023 tarihinde Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamış ve 27 Şubat'ta zirveyi görmüştü. Halka arz fiyatı 36,20 TL olan KBORU payları, şimdiye kadarki zirvesi olan 195,80 TL'den düşüşe geçmişti. 21 Mayıs 2024 tarihli seansı 88,05 TL'den kapatan KBORU, bu fiyat ile zirveden %55 düşmüştü. Düşüşü fırsat bilen Bank of America, 22 Mayıs tarihinde KBORU hissesine yöneldi.

BOFA'DAN YÜKLÜ ALIM GELDİ!

Bank of America, KBORU hisselerinde ortalama 95 TL maliyetle 150 binin üzerinde alım yaptı. Kurum, bu alım sayısı ile alıcılar listesinde ilk sırada yer alırken, BofA'yı İnfo Yatırım, Ziraat Yatırım ve Tera takip etti.

BofA, yüzde 55 düşen halka arz hisseye yöneldi!

Fotoğraf: Tradingview

Veriler, haber yayın saati ile geçerlidir.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. 

Bakmadan Geçme