Türk Traktör (TTRAK) hedef fiyat 2024!

Borsa İstanbul'un güçlü şirketlerinden Türk Traktör (TTRAK) hisselerine farklı aracı kurumlardan hedef fiyatlar gelmeye devam ediyor. İşte TTRAK hisse hedef fiyat 2024 tahminleri!

Türk Traktör (TTRAK) hedef fiyat 2024!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un önde gelen şirketlerinden Türk Traktör, yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Koç Holding'in iştiraklerinden biri olan şirket, geçtiğimiz günlerde 2024 yılının 1. çeyrek finansal sonuçlarını da açıklamıştı. Türk Traktör açıkladığı bilanço sonrası, gözler yeniden borsada işlem gören hisselerine çevrildi. Şirketin borsadaki geleceği merak edilirken, farklı aracı kurumlardan da hedef fiyatlar gelmeye devam ediyor. Son zamanlarda birçok yatırım şirketi TTRAK hisselerinde hedef fiyat belirledi. TTRAK payları, bazı aracı kurumların model portföylerinde de yer alıyor.

TÜRK TRAKTÖR (TTRAK) HEDEF FİYAT TAHMİNLERİ!

Türk Traktör hisseleri hakkında 21 Mayıs 2024 tarihinde Alnus Yatırım'dan hedef fiyat geldi. O tarihte seansı 1.060 TL'den kapatan TTRAK payları için 1.285 TL hedef fiyat belirlenirken hissede 'tut tavsiyesi' yer aldı.

Öte yandan aynı tarihte bir hedef fiyat tahmini de Vakıf Yatırım'dan geldi. Vakıf Yatırım da TTRAK payları için 1.380 TL hedef fiyat belirlerken 'al tavsiyesi'nde bulundu.

8 Mayıs 2024 tarihinde TTRAK hisse fiyatı için tahminde bulunan bir diğer aracı kurum da Ata Yatırım oldu. Ata Yatırım, Türk Traktör payları için 734 TL hedef fiyat tahminini paylaştı. Hisse, bu fiyatı geride bıraktı.

Deniz Yatırım, son zamanlarda birçok hisse senedinde olduğu gibi TTRAK hissesi için de hedef fiyat tahminini duyuran yatırım şirketlerinde biri oldu. 8 Mayıs tarihinde açıklanan hedef fiyatta, TTRAK payları için 1.310 TL hedef fiyatın olduğu belirtildi. 


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme