Borlease kaç lot verir kişi başı? BORLS halka arz!

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan halka arz onayı alan şirketlerden biri de Borlease Otomotiv A.Ş. oldu…

Borlease kaç lot verir kişi başı? BORLS halka arz!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu’ndan halka arz onayı alan şirketlerden biri de Borlease Otomotiv A.Ş. oldu. Şirketin halka arzına katılmak isteyen yatırımcılar, ‘Borlease kaç lot düşer?’ sorusunun yanıtını araştırıyor. BORLS kaç lot verir, Borlease kişi başı kaç lot düşer?

SPK, 5 Ekim 2023 tarihinde 3 şirkete halka arz onayı verdi. Bu şirketlerden biri olan Borlease, yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Borlease halka arzında 28.200.000 lot sermaye artırımı, 18.800.000 lot ortak satışı ve 4.700.000 lot da ek satış olmak üzere toplam 51.700.000 lot satışa sunulacak. Şirketin halka arz fiyatı ise 25,29 TL olacak.

Borlease halka arzına katılmak isteyen yatırımcıların merak ettiği konuların başında ise kişi başı tahmini kaç lot düşeceği konusu geliyor. Şirketin halka arzında, dağıtım yöntemi ‘Bireysel yatırımcılara eşit dağıtım’ olacak.

Bu durumda, öncelikle bireysel yatırımcılar için ayrılan (tahsis edilen) lot sayısının netlik kazanması lazım. Borlease’nin halka arzında tahsisat oranları, SPK onaylı izahnamenin yayınlanmasının ardından netlik kazanacak.

Bu bilgi netleştiğinde, aşağıda linkleri bulunan mobil uygulamalarımız ve WhatsApp kanalımızdan anlık bildirimle öğrenebilirsiniz.

iOS Uygulama Linki

Android Uygulama Linki

WhatsApp Kanalı Linki

BORLEASE KİŞİ BAŞI KAÇ LOT VERİR?

Borlease halka arzda toplam 51.700.000 verecek. Ancak, kişi başı düşecek tahmini lot sayısı, tahsisat oranlarının yayınlanmasının ardından belli olacak.


Bakmadan Geçme