Borsa İstanbul 4 hisseye tedbir getirildiğini açıkladı!

5 Haziran seans kapanışının ardından açıklamada bulunan Borsa İstanbul (BIST), toplam 5 hisseye tedbir getirildiğini duyurdu. Tedbir gelen hisseler ise IHYAY, ENSRI, KAPLM ve DENGE oldu.

Borsa İstanbul 4 hisseye tedbir getirildiğini açıkladı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zaman birçok hisseye tedbir getirildiği biliniyor. Borsa İstanbul, 5 Haziran seans kapanışının ardından 5 hisseye tedbir getirdi. BIST, Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığı ile yaptığı açıklamalarda tedbir gelen hisseler hakkında detayları duyurdu.

Borsa İstanbul 4 hisseye tedbir getirildiğini açıkladı!

DENGE HİSSESİNE EMİR PAKETİ TEDBİRİ!

Tedbir gelen hisselerden biri Denge Yatırım Holding (DENGE) hissesi oldu. Borsa İstanbul bu hissede emir paketi tedbiri uygulanacağını duyurdu. DENGE paylarında 5 Temmuz seans kapanışına kadar bu tedbir uygulanacak.

IHYAY HİSSESİNE BRÜT TAKAS TEDBİRİ!

Borsa İstanbul’da tedbir gelen hisselerden biri de İhlas Yayın Holding (IHYAY) hissesi oldu. Bu hisse hakkında yapılan açıklamada da brüt takas tedbiri uygulanacağı belirtildi. IHYAY paylarındaki tedbir de 5 Temmuz seans kapanışına kadar devam edecek.

ENSRI VE KAPLM HİSSELERİNE KREDİLİ İŞLEM YASAĞI!

Borsa İstanbul son olarak yaptığı açıklamada Ensari Deri ve Kaplamin Ambalaj hisselerinde kredili işlemlerin 1 ay boyunca yasaklandığını duyurdu. Her iki hissede de 5 Temmuz seansının sonuna kadar kredili işlemler yasaklanacak.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme