Bu hisse 11 gündür tavandan inmiyor!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden Pasifik Teknoloji (PATEK)'de tavan serisi 11 seansa yükseldi. Hisse, 11 gündür tavan fiyattan hiç inmedi.

Bu hisse 11 gündür tavandan inmiyor!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem görmeye başlayan yeni halka arz şirketlerden Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri A.Ş. (PATEK), yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor. 2024 Bor Şeker ile birlikte ilk halka arzlarından olan PATEK, borsada işleme başlamasının ardından tavan serisini hiç bozmadı.

11 SEANS PEŞ PEŞE TAVAN!

Pasifik Teknoloji'nin Borsa halka arz edilen payları, 13 Şubat 2024 tarihinde Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamıştı. Hisse, o tarihten itibaren 27 Şubat seansı da dahil olmak üzere peş peşe 11 seans tavan serisi yakaladı. Hissede 11 seansın tamamında bir kademelik dahi düşüş görülmedi. Halka arz fiyatı 35 TL olan PATEK, 11 tavan ile birlikte %184 getiri sağladı. Hisse fiyatı 99,55 TL'ye yükseldi.

Bu hisse 11 gündür tavandan inmiyor!

BOR ŞEKER'İ GEÇTİ!

Pasifik Teknoloji, Sermaye Piyasası Kurulu'ndan Bor Şeker ile aynı tarihte halka arz onayı aldı. Halka arz fiyatı 26,54 TL olan BORSK, en yüksek ise 55,60 TL'yi gördü. 26 Şubat tarihinde şimdiye kadarki zirve fiyatını gören hisse, o fiyat ile birlikte yatırımcılarına %109'luk kazanç sağladı. PATEK'ten 1 gün sonra işleme başlayan BORSK, yükseliş performansında Pasifik Teknoloji'nin gerisinde kaldı.

Bu hisse 11 gündür tavandan inmiyor!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme