Borsanın devi, 4.680.000 dolarlık sözleşmeyi imzaladı!

Borsa İstanbul'un dev şirketlerinden Kontrolmatik Teknoloji (KONTR) Enerjisa Enerji (ENJSA) ile rekor bedelli sözleşmeyi imzaladı. Şirketin yaptığı açıklamada sözleşme bedelinin 4.680.000 dolar olduğu belirtildi.

Borsanın devi, 4.680.000 dolarlık sözleşmeyi imzaladı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un önde gelen iki şirketi arasında rekor bedelli bir iş anlaşmasına imza atıldı. Kontrolmatik Teknoloji, Enerjisa Enerji ile yapılan söz konusu sözleşme hakkında detayları, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yatırımcılarla paylaştı.

Şirketin KAP açıklamasında, "Şirketimiz ile ENERJİSA ENERJİ ÜRETİM A.Ş. arasında Ihlamur RES Projesi  Kapsamında 154 kV Trafo Merkezi ve 75,6 MW RES Parkı Elektrik İşleri, Tasarım, Tedarik, Nakliye, Montaj, Devreye Alma işleri için vergiler hariç 4.680.000 USD tutarındaki sözleşme bugün itibariyle imzalanmıştır." ifadelerine yer verildi.

YILBAŞINDAN BU YANA %32 YÜKSELDİ!

Kontrolmatik Teknoloji'nin Borsa İstanbul'da işlem gören payları, 29 Aralık 2023 tarihli seansı, 217 TL'den kapatmıştı. KONTR, 29 Şubat 2024 tarihli seansı ise 287 TL'den kapattı. Hisse, bu tarihler arasında yaklaşık %32'lik yükseliş performansı gösterdi.

Borsanın devi, 4.680.000 dolarlık sözleşmeyi imzaladı!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme