Borsanın enerji devi, rekor iş anlaşmasını duyurdu!

Borsa İstanbul'un önde gelen yenilenebilir enerji sektörü şirketlerinden Naturel Yenilenebilir…

Borsanın enerji devi, rekor iş anlaşmasını duyurdu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un önde gelen yenilenebilir enerji sektörü şirketlerinden Naturel Yenilenebilir Enerji (NATEN), yeni iş anlaşması açıkladı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıklamada bulunan şirket, iş sözleşmesi bedeli ile dikkat çekti.

Yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“Şirketimizin güneş enerji santralleri anahtar teslimi müteahhitlik faaliyetleri kapsamında, Eskişehir ve Gebze’de bulunan plastik fabrikalarının elektrik ihtiyaçlarını karşılamak üzere Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş. ile Güneş Plastik Kalıp Sanayi Ve Ticaret A.Ş. arasında “Anahtar Teslim Arazi Tipi Öztüketim Güneş Enerji Santrali” kurulumu sözleşmesi imzalanmıştır. Söz konusu yatırım ile güneş enerjisinden elektrik üretimi sağlanırken aynı zamanda karbon emisyonunun azalmasına da büyük katkıda bulunulacaktır. Sözleşme bedeli KDV hariç 2.550.548,00 USD’dir (72.196.576,85 TL+KDV).

Kamuoyuna ve yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.”


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme