Borsanın tavan tavan yükselen şirketinden açıklama!

Borsa İstanbul'da hisseleri sert yükselen şirketi açıklamada bulundu. Şirketin hisseleri tavan tavan yükselerek fiyatını katlamıştı. İşte detaylar!

Borsanın tavan tavan yükselen şirketinden açıklama!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son zamanların en çok yükseliş gösteren şirketlerinden biri olan Marka Yatırım Holding (MARKA) yatırımcılar arasında sıklıkla konuşuluyor. Şirketin hisseleri özellikle son 1 yılda gösterdiği katlama performansı ile dikkatleri üzerine çekmişti. 2024 yılında da şimdiye dek Kuzey Boru ve Agrotech’in ardından en fazla yükseliş gösteren MARKA payları hakkında şirketten açıklama geldi.

Olağan dışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıklamada bulunan şirket, şu ifadelere yer verdi:

“Borsa İstanbul A.Ş.'nin  08.02.2024  tarihli E-18454353-100.06-23690 sayılı yazısı ile Şirketimiz  payları  üzerinde gerçekleşen olağan dışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin henüz kamuya açıklanmamış özel bir durumun olup olmadığı hususundaki açıklamalarımız talep edilmiştir. Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen  olağan dışı  fiyat ve  miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye  Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Tebliği'nin "Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri " başlıklı 8. maddesine istinaden Şirketimizin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır. Kamuoyunun bilgilerine sunulur. Saygılarımızla”

SON 1 YILDA %2411, YENİ YILDA İSE %172 YÜKSELDİ!

Marka Yatırım Holding’in Borsa İstanbul’da işlem gören payları; son 1 yılda %2411 yeni yılda ise %172 yükseliş gösterdi. 6 Şubat 2023 tarihli seansı 3,54 TL’den kapatan MARKA, 8 Şubat 2024 tarihli seansı ise 88,90 TL’den kapattı. Hissenin bu yükselişi %2411 olarak kayıtlara geçti.

Borsanın tavan tavan yükselen şirketinden açıklama!

Öte yandan 2023 yılını 32,68 TL’den kapatan MARKA hissesi, yeni yılda da %172’lik yükseliş performansı göstermiş oldu. 2024 yılında en çok yükselen hisseler ise %244 ile KBORU ve %186 ile AGROT oldu.

Borsanın tavan tavan yükselen şirketinden açıklama!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme