Borsanın yeni şirketi, 2 farklı iş anlaşması açıkladı!

Borsa İstanbul'un yeni şirketinden iş anlaşması açıklaması geldi. Şirket, 2 farklı iş anlaşmasında toplam 5.503.456,25 TL tutarında sözleşme imzalandığınu duyurdu.

Borsanın yeni şirketi, 2 farklı iş anlaşması açıkladı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden biri olan Dofer Yapı Malzemeleri (DOFER), iş anlaşması açıklamalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde de imzaladığı yeni iş sözleşmelerini yatırımcılarla paylaşan şirket, 21 Aralık tarihinde de bir anlaşma daha duyurdu.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıklamada bulunan Dofer Yapı Malzemeleri, 2 farklı şirket ile toplam 5.503.456,25 TL  sözleşme imzalandığını açıkladı.

DOFER'den yapılan açıklamada şu ifadeler yer verildi:

"Şirketimiz ile Yurt içi merkezli 2  firma arasında 19/12/2023 ve 20/12/2023 tarihlerinde   KDV hariç 5.503.456,25 TL  tutarında sipariş sözleşmesi imzalanmış olup üretim tesislerimiz tam kapasite çalışmaya devam etmektedir."


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme