Yeni halka arz hisseye 1 ay yasak!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun yakın zamanda halka arz onayı verdiği yeni halka arz hisseye, Borsa İstanbul tarafından 1 ay yasak getirildi. İşte Halka Arz Hisseler tarafından hazırlanan haberin detayları!

Yeni halka arz hisseye 1 ay yasak!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermeye Piyasası Kurulu, 10 Kasım 2023 tarihinde Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım A.Ş.’nin halka arzına onay vermişti. Şirket, 15-16-17 Kasım tarihlerinde talep topladıktan sonra 23 Kasım 2023’te de Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlamıştı. AGROT paylarının borsa serüveni 1 ayı tamamlamadan Borsa İstanbul tarafından şirket paylarına 1 ay yasak getirildi.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Borsa İstanbul’un Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden yapılan açıklamasında, “Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında AGROT.E ve YGYO.E paylarında 20/12/2023 tarihli işlemlerden (seans başından) 19/01/2024 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır. İlgili payda halihazırda uygulanmakta olan ve VBTS kapsamında önceki aşamalarda tanımlanan tedbirler de (kredili işlem yasağı tedbiri) brüt takas tedbirinin uygulandığı süre boyunca devam edecektir.” denildi.

AGROT PAYLARINDA 1 AY BU İŞLEMLER YASAK!

AGROT paylarında 1 ay boyunca brüt takas işlemi uygulanacak.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme