Borsanın yeni şirketi 2.250.786.312 TL tutarlı sözleşme yaptı!

Borsa İstanbul'un yeni şirketlerinden Katılımevim Tasarruf Finansman (KTLEV), yapılan sözleşme…

Borsanın yeni şirketi 2.250.786.312 TL tutarlı sözleşme yaptı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un yeni şirketlerinden Katılımevim Tasarruf Finansman (KTLEV), yapılan sözleşme tutarını duyurdu. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıklamada bulunan şirket, toplam 2.250.786.312 TL tutarlı sözleşme yapıldığını açıkladı.

100.000TL Sanal Para ile Borsayı Deneyin, Risk Almadan Deneme Hesabı ile Borsa İşlemlerini Keşfedin!

12 Haziran 2023 tarihinde Borsa İstanbul‘da işleme başlayan Katılımevim hisseleri, 13,43 TL‘den halka arz edilmişti. Halka arz edilmesinin ardından yükselişini sürdüren şirket, tarihi zirve fiyatı olan 75 TL‘ye yükseldiğinde ise yatırımcılarına %458‘in üzerinde kazanç sağlamıştı. KTLEV hisseleri şu sıralar ise 44 TL‘li fiyatlardan işlem görüyor. Şirketin halka arzının ardından yatırımcılarını kazandırdığı güncel oran ise %200‘ün üzerinde.

Haber

Halka arzının ardından performansı bu şekilde olan Katılımevim, KAP üzerinden yaptığı sözleşme miktarını açıkladı. Yatırımcılarını bilgilendiren şirket yapılan açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Şirketimizce 2023 Ekim ayında toplam 2.250.786.312 TL tutarında yeni ev ve araç sözleşmesi imzalanmıştır.

Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.

Saygılarımızla”

KATILIMEVİM NE İŞ YAPAR?

Katılımevim, 2018 yılından bu yana tasarruf finansman sektöründe faaliyet gösteren bir firmadır. Şirketin ana faaliyet konusu; ev, iş yeri ya da otomobil almak isteyenleri hedeflerine ulaştırmaktır.

Bir tasarruf şirketi olan Katılımevim, BDDK tarafından çıkarılan kanun şartlarını yerine getiren ve gerekli onayları alabilen nadir şirketlerden biridir.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme