Bu hafta halka arz var mı? 18-22 Aralık 2023!

Son zamanlarda halka arzlar tavan serisini erken bozarken, Avrupakent GYO halka arzının ardından bu hafta yeni halka arz olup olmadığı merak ediliyor. Bu hafta halka arz var mı? 18-22 Aralık haftası halka arz takvimi!

Bu hafta halka arz var mı? 18-22 Aralık 2023!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsaya katılan yatırımcı sayısı günden güne artmaya devam ederken özellikle halka arzlar da bu konuda öne çıkıyor. Birçok borsa yatırımcısı, özellikle halka arzlarla birlikte bu sermaye aracına katılıyor. Hal böyle olunca da halka arzların önemi artmaya devam ediyor.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Enflasyonun yüksek olduğu ülkemizde, yatırımcılar halka arzlarla birlikte para kazanmanın hesaplarını yaparken, son halka arzlar ise bekleneni bir türlü veremedi.

Özellikle Sur Tatil Evleri GYO ve Çates Elektrik, beklenen tavan serisini yakalayamayan halka arzlar oldu. Bu iki şirket, borsada işleme başlamasının ardından en az kazandıran halka arzlar olarak dikkat çekiyor.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), son olarak Avrupakent GYO halka arzına onay vermişti. Bu şirketin ardından yeni halka arz olup olmadığı konusu ise yatırımcıların araştırdığı konulardan biri olarak öne çıkıyor.

BU HAFTA HALKA ARZ VAR MI?

SPK, 14 Aralık 2023 tarihli haftalık bültende yeni halka arz onayı vermedi. Dolayısı ile 18-22 Aralık haftasında herhangi bir halka arz ve talep toplama işlemi bulunmuyor. SPK, son haftalık bültende 2 şirkete sermaye artırımı onayı vermişti.


YENİ HALKA ARZLARI MOBİL UYGULAMALARIMIZDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

Android ve iOS uygulama linklerini sayfanın altında bulabilirsiniz.

Bakmadan Geçme