Bu halka arza katılanların parası adeta eriyor!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketi, halka arz fiyatının altında işlem görmeye devam ediyor. Bu halka arz katılan yatırımcıların parası ise adeta eriyor. Detaylar, Halka Arz Hisseler tarafından hazırlanan bültenimizde!

Bu halka arza katılanların parası adeta eriyor!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 1 Aralık 2023 tarihinde Sur Tatil Evleri GYO (SURGY) halka arzına onay vermişti. Şirket, toplam 45.000.000 lotu 49,18 TL halka arz fiyatından satışa sunmuş ve 7-8 Aralık tarihlerinde de talep toplama işlemlerini gerçekleştirmişti.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

SURGY halka arzında bireysel yatırımcılara 36.000.000 lot ayrılmış ve halka arza katılan bireysel yatırımcılar, 9-10 lot almıştı. Şirketin halka arz edilen payları, 14 Aralık Perşembe günü Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem görmeye başladı. 49,18 TL fiyattan borsada işleme başlayan SURGY hisselerinin gördüğü en yüksek fiyat ise 58 TL oldu.

YATIRIMCININ PARASI ERİYOR!

Daha sonra düşüşe geçen SURGY paylarında, 18 Aralık Pazartesi günü sabah seansının açılmasının ardından neredeyse taban fiyat görüldü. Günün taban fiyatı 44,04 TL olan SURGY hisseleri, saat 10.50 öncesinde 44,06 TL'ye kadar geriledi. Halka arza katılan yatırımcıların ellerinde bulunan SURGY paylarında değer kaybı sürdü.

Bu halka arza katılanların parası adeta eriyor!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.