Bu hisse 1 ayda yüzde 185 yükseldi!

Borsa İstanbul'da mart ayı tamamlandı. Borsanın yeni halka arz şirketlerinden Alves Kablo (ALVES), mart ayında yüzde 195 yükseliş göstererek son 1 ayın en çok değer kazanan hissesi oldu.

Bu hisse 1 ayda yüzde 185 yükseldi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında inişli çıkışlı bir ay daha geride kaldı. Mart ayında birçok hisse senedi yatırımcılarının cebini doldurdu. En çok değer kazanan hisseler listesinde ise zirvede yeni halka arz hisselerden Alves Kablo yer aldı. Alves Kablo, mart ayı içerisinde %185’in üzerinde yükseliş gösterdi.

HALKA ARZ SONRASI %286 YÜKSELMİŞTİ!

Alves Kablo’nun halka arz edilen payları, 29 Şubat 2024 tarihinde Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı. Halka arz fiyatı 19,45 TL olan ALVES, 26 Mart 2024 tarihli seansta 75,20 TL’yi gördü. Hisse bu fiyata geldiğinde halka arz sonrası %286’nın üzerinde değer kazanmış oldu.

Bu hisse 1 ayda yüzde 185 yükseldi!

MART AYINDA %195 YÜKSELDİ!

Alves Kablo hisseleri Mart ayında ise yükselişi ile Borsa İstanbul’daki tüm hisse senetleri arasında en çok değer kazanan hisse oldu. 29 Mart 2024 tarihli seansı 21,38 TL’den kapatan ALVES, 26 Mart tarihinde zirve fiyatı görmüştü. Daha sonra bir miktar düşüş kaydeden ALVES, Mart ayını 63,25 TL’den kapattı. Hissede mart ayındaki yükseliş, son kapanış fiyatına göre %195 oldu.

Bu hisse 1 ayda yüzde 185 yükseldi!

Alves Kablo’yu en çok yükselenler listesinde AKENR, UZERB, KENT ve DOBUR gibi hisseler takip etti.

Bu hisse 1 ayda yüzde 185 yükseldi!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme