Bu hisse rekora koşuyor! Kısa zamanda yüzde 353 yükseldi!

Borsa İstanbul'da işlem gören gıda şirketlerinden Ersu Meyve ve Gıda Sanayi (ERSU) 3 ay gibi kısa zamanda sert yükseldi. Şirketin borsada işlem gören payları, yılbaşından bu yana yüzde 353'lük yükselişle şimdiye kadarki en fazla yükselen hisse oldu.

Bu hisse rekora koşuyor! Kısa zamanda yüzde 353 yükseldi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında inişli çıkışlı devam ederken birçok hisse senedi de yükselişini sürdürüyor. Bu hisselerin başında ise Ersu Meyve ve Gıda’nın hisseleri geliyor. Yılbaşından bu yana Borsa İstanbul’da en fazla yükseliş gösteren ERSU payları, 3 gibi kısa bir zamanda fiyatını 11,46 TL’den 51,90 TL’ye çıkardı.

YILBAŞINDAN BU YANA %353 YÜKSELDİ!

Ersu Meyve ve Gıda’nın Borsa İstanbul’da işlem gören payları, 29 Aralık 2023 tarihli seansı 11,46 TL’den kapatmıştı. 2024 yılına sert yükselişle giriş yapan hisse, mart ayında da yükseldi. 2 Nisan 2024 tarihli seansı 51,90 TL’den kapatan ERSU, yılbaşından bu yana %353 yükselmiş oldu.

Bu hisse rekora koşuyor! Kısa zamanda yüzde 353 yükseldi!

BORSANIN EN FAZLA YÜKSELEN HİSSESİ KONUMUNDA!

Ersu Meyve ve Gıda’nın hisseleri, Borsa İstanbul’da yılbaşından bu yana en fazla yükselen hisse oldu. ERSU, 29 Aralık’tan bu yana %353 yükselirken, bu hisseyi %328 yükselişle BRKVY, %305 yükselişle FONET, %281 yükselişle TETMT ve %258 yükselişle AKENR takip etti.

Bu hisse rekora koşuyor! Kısa zamanda yüzde 353 yükseldi!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme