Bu hissenin fiyatı yarıdan fazla düştü!

Borsa İstanbul endeksinde inişli çıkışlı seyir devam ederken birçok hisse senedinde de düşüş görüldü. Mart ayının en çok düşen hisselerinden PEKGY fiyatı da yarıdan fazla düştü. İşte detaylar!

Bu hissenin fiyatı yarıdan fazla düştü!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında mart ayının tamamlanmasına 1 haftalık bir süre kaldı. Mart ayının 3 haftası geride kalırken birçok hisse senedinde düşüş, bazılarında da yükseliş görüldü. Düşüş seyri ile yatırımcıları endişelendiren hisselerden biride PEKGY oldu. Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin Borsa İstanbul’da işlem gören payları, kısa zamanda %50’den fazla düşüş gösterdi.

MART AYINDA %52,34 DÜŞÜŞ!

Peker GMYO payları, 29 Şubat 2024 tarihli seansı 32,90 TL’den kapatmıştı. Mart ayına düşüşle giren hisse, kısa zamanda adeta eridi. PEKGY payları, 22 Mart 2024 tarihli seansı ise 15,68 TL’den kapattı. Hissedeki değer kaybı, 17 seansta %52,34 oldu.

Bu hissenin fiyatı yarıdan fazla düştü!

ZİRVEDEN %58,49 DÜŞTÜ!

Peker GMYO’nun Borsa İstanbul’da işlem gören payları, şimdiye kadarki tarihi zirvesinden de %58,49 düşüş gösterdi. 6 Şubat 2024 tarihinde 37,78 TL’yi gören PEKGY payları, son seans kapanışı ile tarihi zirvesinden %58,49 değer kaybı yaşamış oldu. Aynı zamanda mart ayının en çok düşen hissesi, KBORU’nun önünde ilk sırada yer aldı. KBORU’nun ardından ATATP, FONET ve MOBTL payları da mart ayının düşen hisseleri oldu.

Bu hissenin fiyatı yarıdan fazla düştü!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Yorumlar 1
Hissesi olan bokcu 06 Nisan 2024 15:14

Neden hiç gübre yi haber yapmıyorsunuz GUBRF yani...hisse 400 lerden 145 e düştü...insanlar mağdur oldu...milletin parası eridi gitti

Bakmadan Geçme