Bugün göstergeleri 'al sinyali' veren hisse senetleri!

Borsa İstanbul'da ralli devam ederken bazı hisse senetlerinde de 'al sinyali' görülmeye başladı.…

Bugün göstergeleri 'al sinyali' veren hisse senetleri!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da ralli devam ederken bazı hisse senetlerinde de ‘al sinyali’ görülmeye başladı. 7 Temmuz 2023 tarihinde bugün al sinyali veren 5 hisse senedini sizler için derledik.

Borsa İstanbul 100 endeksi, bugün 6.200 bandının üzerine çıktı. Rallinin devam ettiği borsada bazı hisse senetleri de 12 göstergenin al sinyali vermesiyle ön plana çıkıyor.

Birçok hissede tavan serisi de sürerken, özellikle döviz kurunun yükselmesi ile birlikte ucuz kalan hisse senetleri yukarı yönlü fiyatlanmaya başladı.

Finnet2000’de yer alan bilgilere göre bugün öne çıkan ve ‘al sinyali’ veren 5 hisse senedi ise şu şekilde:

ADEL (Adel Kalemcilik)

RPAVS Hisse Senedi Fonu

KARYE (Kartal Yenilenebilir Enerji)

CEMTS (Çemtaş Çelik Makina Sanayi)

MZHLD (Mazhar Zorlu Holding)

Haber

İNDİKATÖRLER NE İŞE YARAR?

İndikatörler, finansal piyasalardaki fiyat hareketlerini analiz etmek ve gelecekteki fiyat eğilimlerini tahmin etmek için kullanılan teknik analiz araçlarıdır. Bu araçlar, piyasadaki fiyat verilerine dayalı olarak matematiksel hesaplamalar yapar ve sonuçları grafiklerle temsil eder.

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme