Göstergeleri 'sat sinyali' veren hisseler! 7 Temmuz 2023!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerde bazı hisse senetleri sat sinyali vermeye başladı. 7 Temmuz…

Göstergeleri 'sat sinyali' veren hisseler! 7 Temmuz 2023!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da işlem gören şirketlerde bazı hisse senetleri sat sinyali vermeye başladı. 7 Temmuz 2023 tarihinde bugün sat sinyali veren hisseler hangileri? İşte detaylar!

Borsa İstanbul endeksi yükselmeye devam ediyor. Dipte kalan birçok hisse senedi de yükseliş trendine girmiş durumda. Ancak bazı hisseler var ki yükselişinin ardından ‘sat sinyali’ vermeye başladı. Bu hisseler, indikatörlerin birçoğundan sat sinyali alan hisseler Finnet200 tarafından listelendi.

Biz de sizler için 7 Temmuz 2023 Cuma günü sat sinyali veren hisse senetlerini listeledik.

GEDIK (Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş.)

BRSAN (Borusan Mannessman)

VERUS (Verusa Holding)

UZERB (Uzertaş Boya)

KRVGD (Kervan Gıda)

Haber

İNDİKATÖRLER NE İŞE YARAR?

İndikatörler, finansal piyasalarda kullanılan ve piyasa hareketlerini analiz etmeye yardımcı olan teknik analiz araçlarıdır. Bu araçlar, geçmiş fiyat hareketlerini ve hacim verilerini kullanarak gelecekteki fiyat hareketlerini tahmin etmeye çalışır.

İndikatörler, yatırımcılara piyasanın trendini belirleme, fiyat değişimlerini ölçme, aşırı alım veya aşırı satım durumlarını tespit etme gibi bilgiler sağlar. Bu bilgiler, yatırımcıların karar verme sürecinde yardımcı olur.

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Bakmadan Geçme