CATES, BEGYO ve SURGY tabanda satış bekleyen lot sayısı!

Son halka arzlardan Çates Elektrik (CATES), Batı Ege GYO (BEGYO) ve Sur Tatil Evleri GYO (SURGY) taban fiyata kilitledi. Tabanda bekleyen lot sayısı kaç? İşte detaylar!

CATES, BEGYO ve SURGY tabanda satış bekleyen lot sayısı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni halka arzlardaki düşüş sürerken, yakın zamanda Borsa İstanbul'da işleme başlayan Çates Elektrik (CATES), Batı Ege GYO (BEGYO) ve Sur Tatil Evleri GYO (SURGY) 18 Aralık saat 15.35 itibariyle taban fiyattan işlem görüyor.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Yatırımcılar, bu hisselerin taban fiyatı bozup bozmayacağı konusunu araştırmaya başladı. Biz de sizler için bu 3 hisse senedinin tabanda satış bekleyen lot sayısını derledik.

ÇATES

Çates Elektrik'in saat 15.35 itibariyle taban fiyattan satış bekleyen lot sayısı 924 binin üzerinde. Bu fiyattan, 9.000'in üzerinde emir satış bekliyor.

BEGYO

Batı Ege GYO hisselerinde de taban fiyattan satış bekleyen lot sayısı 58 milyonun üzerinde. Toplam 422.000'in üzerinde emir satış için alıcı bekliyor.

SURGY

Sur Tatil Evleri GYO hisselerinde ise taban fiyattan satış için bekleyen lot sayısı 2.500.000 adedin üzerinde. Toplamda 180.000'in üzerinde emir, satış için alıcı bekliyor.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme