Çelik sektörünün devi milyon dolarlık sipariş aldı!

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören çelik şirketi, milyon dolarlık sipariş aldığını açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada sipariş tutarının 27.276.513 dolar olduğu belirtildi.

Çelik sektörünün devi milyon dolarlık sipariş aldı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un adından söz ettiren şirketlerinden biri olan Kocaer Çelik (KCAER) dikkat çeken bir siparişi duyurdu. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıklamada bulunan şirket, aldığı siparişin 27.276.513 dolar olduğunu belirtti.

Kocaer’den yapılan açıklamanın detaylarında ise “Şirketimiz 2024 yılı ihracat performansına güçlü başlamış, yılbaşından bugüne MENA ve Amerika kıtasından ağırlıklı olarak enerji sektörüne yönelik toplam 27.276.513 Amerikan doları tutarında katma değerli çelik profil siparişi almıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadeleri kullanıldı.

YÜKSELİŞİ DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Kocaer Çelik’in Borsa İstanbul’da işlem gören payları, Ocak ayında gösterdiği yükseliş ile dikkat çekmişti. Hisse, 2024 yılında BIST 100 hisseleri arasında en çok yükselen hisselerden biri oldu. KCAER, 29 Aralık 2023 tarihli seansı 29,80 TL’den kapatmıştı. Hisse, 2024 yılında şimdiye dek yaklaşık %28 yükseliş gösterdi ve 29 Ocak 2024 tarihli seansı da 38,10 TL’den kapattı.

Çelik sektörünün devi milyon dolarlık sipariş aldı!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme