Yeni halka arz şirketten 41.103.900 TL'lik ihale açıklaması!

Borsa İstanbul'un yeni şirketlerinden Forte Bilgi İletişim, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen ihaleyle alakalı açıklama yaptı. Şirketten yapılan açıklamada, düzenlenen ihalede en iyi teklifin kendileri tarafından verildiği belirtildi.

Yeni halka arz şirketten 41.103.900 TL'lik ihale açıklaması!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Halka arzının ardından yükseliş performansı ile yatırıcımların gözdesi haline gelen Forte Bilgi İletişim, katıldığı bir ihaleye ilişkin açıklamada bulundu.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden yapılan açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın düzenlediği Parça Dahil Bakım Onarım, Lisans Güncelleştirme ve Teknik Destek Hizmeti Alımı ihalesinde en iyi teklifi kendilerinin verdiğini belirtti.

FORTE'den yapılan açıklamanın detaylarında ise şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimiz, Kültür ve Turizm Bakanlığı kurumunun "Parça Dahil Bakım Onarım, Lisans Güncelleştirme ve Teknik Destek Hizmeti Alımı" ihalesinde en iyi fiyatı sunarak birinci olduğu ihale komisyonu tarafından tarafımıza bildirilmiş olup karar yazısı şirketimize ulaşmıştır.

İhale bedeli, KDV hariç 41.103.900,00 TL'dir (KırkbirmilyonyüzüçbindokuzyüzTürkLirası)"


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme