Dev iş anlaşması geldi, hisse tavan oldu!

Borsa İstanbul pay piyasasının yeni şirketlerinden Dofer Yapı, dikkat çeken bir iş anlaşması açıkladı. Açıklama sonrası şirketin hisseler tavan fiyata yükseldi.

Dev iş anlaşması geldi, hisse tavan oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden biri olan DOFER Yapı, yeni iş anlaşması açıkladı. Halka arz edildiği günden bu yana yaptığı iş anlaşmaları ile adından söz ettiren şirket, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)'ndan yatıırmcıları bilgilendirdi.

Dofer Yapı'nın KAP açıklamasında, "Şirketimiz ile yurtiçi merkezli 5 firma arasında 19-22 Ocak 2024 tarihlerinde KDV hariç 31.594.894 TL (otuzbirmilyon beşyüzdoksandörtbin sekizyüzdoksandört Türk Lirası)  tutarında sipariş sözleşmesi imzalanmış olup üretim tesislerimiz tam kapasite çalışmaya devam etmektedir. Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgisine sunarız." ifadelerine yer verildi.

HİSSE TAVAN FİYATA YÜKSELDİ!

Dofer Yapı'dan gelen KAP açıklaması, şirketin borsadaki hisselerini de yukarı yönlü hareketlendirdi. DOFER payları, 22 Ocak 2024 tarihli seansı 34,46 TL'den kapatmıştı. Hisse, gelen açıklama ile birlikte 23 Ocak 2024 tarihinde tavan fiyat olan 37,90 TL'ye yükseldi.

16 Kasım 2023 tarihinde 17,11 TL'den borsada işleme başlayan DOFER, bu yükseliş ile birlikte ise halka arz fiyatının üzerine %120'den fazla primlenmiş oldu. DOFER, halka arz sonrası en yüksek ise 48,70 TL'yi görmüştü.

Dev iş anlaşması geldi, hisse tavan oldu!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme