Dev şirketin hisselerinde 2 kurumdan milyonluk alım!

Borsa İstanbul'un dev şirketlerinden SASA Polyester'in hisseleri, 2 Mayıs tarihinde yükseldi. Bank of America (BofA) ve HSBC üzerinden milyonluk alım geldi. SASA payları, gün ortasında %5 primlendi.

Dev şirketin hisselerinde 2 kurumdan milyonluk alım!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasının köklü şirketlerinden SASA Polyester (SASA), son zamanlarda tarihi zirve fiyatlarının altında işlem görüyor. PTA yatırımı gibi dev bir proje ile de kâr marjını yükseltme hedefi ortaya koyan SASA, geçtiğimiz günlerde de %700 oranında bedelsiz sermaye artırımı kararı ile yatırımcıların dikkatini çekmişti. Hisse fiyatı uzun zamandır 40 TL dolaylarında olan SASA, 2 Mayıs 2024 tarihli seansta yükselişe geçti. Hissede BofA ve HSBC üzerinden yüklü miktarda SASA alındığı dikkatlerden kaçmadı.

BOFA VE HSBC TOPLADI, HİSSE PRİMLENDİ!

SASA paylarında 2 Mayıs'ın lider alıcıları, Bank of America ve HSBC oldu. BofA üzerinden saat 13.00 itibariyle 1,53 milyon lot SASA alındı. Listenin ikinci sırasında ise 1,05 milyon lot alımı ile HSBC yer aldı. OYAK üzerinden 545 bin lot, Halk Yatırım üzerinden 288 bin lot ve Bizim Menkul Değerler üzerinden de 282 bin lot SASA alımı yapıldı.

30 Nisan tarihli seansı 41,28 TL'den kapatan SASA, yaklaşık %5 primlenerek 43 TL'nin üzerine yükseldi.

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme