Dev şirketin hissesine 1255 TL hedef fiyat verildi!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerin hisselerine, aracı kurumlardan hedef fiyatlar gelmeye…

Dev şirketin hissesine 1255 TL hedef fiyat verildi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da işlem gören şirketlerin hisselerine, aracı kurumlardan hedef fiyatlar gelmeye devam ediyor. Havacılık sektörünün önde gelen şirketlerinden Pegasus’a da 1255 TL hedef fiyat verildi. Detaylar haberimizde!

Aracı kurumlar, Borsa İstanbul’da işlem gören şirketlerin hisse senetlerindeki teknik ve temel verilere dayanarak hedef fiyat açıklamasına devam ediyor.

Türkiye‘nin önde gelen aracı kurumlarından Yatırım Finansman da 3 Kasım tarihli günlük bülteninde havacılık sektörü şirketlerinden Pegasus için hedef fiyatını açıkladı. Açıklanan bültende, PGSUS hissesinin son fiyatı 712 TL olarak belirtilirken potansiyelin ise %76 olduğu ve bu durumda da hedef fiyatın 1255 TL olduğu vurgulandı.

Yatırım Finansman‘ın açılanan bülteninde hedef fiyat belirlenen diğer şirketler ve hisse senetlerindeki hedefler ise şu şekilde:

Reysas G.M.Y.O. (RYGYO): Hedef Fiyat: 34.00

Emlak G.M.Y.O. (EKGYO): Hedef Fiyat: 12.00

Sabancı Holding (SAHOL): Hedef Fiyat: 95.00

Kardemir (D) (KRDMD): Hedef Fiyat: 35.00

Turkcell (TCELL): Hedef Fiyat: 85.00

Petkim (PETKM): Hedef Fiyat: 24.50

Yapı Ve Kredi Bankası (YKBNK): Hedef Fiyat: 24.60

Koç Holding (KCHOL): Hedef Fiyat: 197.00

Yukarıda yer alan verilerin tamamı Yatırım Finansman’ın resmi web sitesinden alınmıştır.

Haber


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme