Dün taban gören yeni halka arz bugün yükselişte!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketi, dün taban fiyata kadar düşmüştü. Bugün hisseye tepki alıımı geldi ve yükselişe geçti.

Dün taban gören yeni halka arz bugün yükselişte!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu'nun halka arzını onayladığı Mega Metal (MEGMT), 15 Aralık 2023 Cuma günü Borsa İstanbul'da işleme başlamıştı. Cuma gününü tavan fiyattan kapatan MEGMT hisseleri, geçtiğimiz gün ise taban fiyatı görmesinin ardından taban fiyata yakın kapanış gerçekleştirmişti.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

18 Aralık Pazartesi günü halka arz yatırımcılarını üzen MEGMT hisselerinde, bugün ise hareketli bir gün yaşanıyor. Bugün BIST Hacimliler listesinde yer alan MEGMT, yaklaşık 860 milyon TL hacimle ilk 10 arasında yer alıyor. Gün içerisinde en yüksek 30,08 TL'yi de gören MEGMT hisseleri, saat 13.00 itibariyle 29 TL'li fiyatlardan işlem görüyor.

62.500.000 LOT HALKA ARZ EDİLMİŞTİ

Mega Metal, toplam 62.750.000 lotu 28,30 TL fiyattan halka arz etmişti. Şirketin halka arz büyüklüğü ise 1,77 milyar TL ile yatırımcıların dikkatini çekmişti. MEGMT hisselerinde bireysel yatırımcılara 12-13 lot dağıtımı gerçekleştirilmişti.

Dün taban gören yeni halka arz bugün yükselişte!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme