Dün tavan kapatan şirket 134.701.413 TL iş anlaşması açıkladı! Hisse yine yükselişte!

Son yılların önde gelen enerji şirketlerinden Yeo Teknoloji Enerji, yine dikkat çeken bir iş anlaşmasına imza attı. Şirketten yapılan iş anlaşmasının 134.701.413 TL olduğu belirtildi. Gelen açıklama sonrasında YEOTK hisseleri yükselişe geçti.

Dün tavan kapatan şirket 134.701.413 TL iş anlaşması açıkladı! Hisse yine yükselişte!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un dikkat çeken enerji şirketlerinden biri olan YEO Teknoloji, yine iş anlaşmasına imza attı. Son zamanlarda peş peşe iş anlaşmaları duyuran şirket, 9 Ocak 2024 tarihinde de sözleşme duyurdu. Borsada seans açılışı öncesinde gelen iş anlaşması, şirketin hisselerini de pozitif etkiledi.

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden sözleşme detaylarını duyuran YEO Teknoloji, "Şirketimiz ile bir müşterisi arasında Türkiye'de kurulacak bir Rüzgar Enerji Santralinin elektrifikasyon ve otomasyon işlerinin yapımı (dizayn, mühendislik, tedarik, montaj, test ve devreye alma) amacıyla, 4.515.000 USD+KDV bedelle sözleşme imzalanmıştır. Sözleşmenin bugünkü TCMB kurları ile karşılığı toplam 134.701.413,00 Türk Lirası'dır. Kamuoyuna ve Sayın Ortaklarımıza saygı ile duyurulur." ifadelerine yer verdi.

HİSSE YÜKSELİŞE GEÇTİ

Gelen iş anlaşması sonrasında YEOTK hisseleri de yukarı yönlü hareketlendi. 8 Ocak 2024 tarihli seansı 203,50 TL tavan günün tavan fiyatından kapatan YEOTK, 9 Ocak'ta da yükseliyor. Saat 10.20 itibariyle YEOTK hisseleri %6'nın üzerinde yükselişe geçerek 216 TL'nin üzerine çıktı.

Dün tavan kapatan şirket 134.701.413 TL iş anlaşması açıkladı! Hisse yine yükselişte!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme