Ebebek için beklenen gün geldi! Bugün bir ilk olacak!

Borsa İstanbul'un yeni şirketlerinden Ebebek için tarihi gün. Şirket, borsaya açıldığı günden bu…

Ebebek için beklenen gün geldi! Bugün bir ilk olacak!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un yeni şirketlerinden Ebebek için tarihi gün. Şirket, borsaya açıldığı günden bu yana bir ilki yaşayacak. İşte detaylar!

Halka arz edildiği dönem, en çok konuşulan şirketler arasında yer alan Ebebek Mağazacılık A.Ş., 7 Eylül tarihinde Borsa İstanbul’da işleme başlamıştı. Şirket, 46,50 TL fiyattan halka arz edilmesinin ardından borsada en yüksek 82,75 TL‘yi gördü. Ebebek yatırımcıları, halka arzından ilk etapta beklenen primi ise sağlayabilmiş değil. Birçok halka arz şirket, borsada 2-3‘e katlarken EBEBK hisseleri ise yaklaşık %78‘lik yükselişin ardından düşüşe geçmişti. EBEBK hisseleri, şu sıralar ise 70 TL‘nin üzerinde işlem görüyor.

Haber

BUGÜN BİR İLK OLACAK!

Ebebek Mağazacılık A.Ş. için bugün ise bir ilk olacak. Şirket, borsada işleme başlamasının ardından ilk bilançosunu açıklayacak. Ebebek Mağazacılık‘ın finansal tablosunun 19 Ekim Perşembe seansının kapanışı ile birlikte açıklanması bekleniyor.

Bilanço açıklandığında web sitemizden yayınlanacak ve haber WhatsApp kanalımızdan duyurulacaktır.

MERAKLA BEKLENİYOR!

Ebebek‘in geçen süre zarfında nasıl bir finansal tablo açıklayacağı büyük bir merakla bekleniyor. Özellikle, şirkete yatırımcıları ve EBEBK yatırımcısı olmak isteyenler, şirketten büyüme grafiğine sahip finansal tablo beklentisi içerisinde.

EBEBEK BİLANÇO AÇIKLADI! HABERİ İÇİN TIKLAYIN


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme