Ebebek, merakla beklenen tarihi açıkladı!

Borsa İstanbul'un yeni şirketlerinden Ebebek Mağazacılık, merakla beklenen tarihi açıkladı. Halka…

Ebebek, merakla beklenen tarihi açıkladı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un yeni şirketlerinden Ebebek Mağazacılık, merakla beklenen tarihi açıkladı. Halka arzında rekorlar kıran ve gündemde geniş yer tutan şirket, halka arzın ardından bu kez de finansal verileri ile gündemde. 2023 yılına ait 3. çeyrek finansal tablosu beklenen Ebebek, merakla beklene tarihi duyurdu. Şirket, 19 Ekim 2023 tarihinde, 1 Temmuz 2023 - 30 Eylül 2023 dönemine ait bilançoyu açıklayacağını belirtti.

2023 yılının en çok konuşulan halka arzlarından Ebebek Mağazacılık’ın payları, 7 Eylül 2023 tarihinde Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlamıştı. Halka arz sürecinde adından sıkça söz ettiren şirket, özellikle de bireysel yatırımcıların ‘ortak edası ile’ mağazayı ziyareti ile gündemde geniş yer tutmuştu.

Halka arz fiyatı 46,50 TL olan EBEBK hisseleri, daha sonra ise en yüksek 82,75 TL’yi görmüştü. Bu fiyatlardan düşüşe geçen şirket hisseleri, bu sıralar ise 65 TL’li fiyatlardan işlem görüyor.

MERAKLA BEKLENEN BİLANÇO TARİHİ AÇIKLADI!

Hisselerinin yükselişi halka arz sürecin gibi olmayan EBEBK, merakla beklenen bilanço tarihini de duyurdu. Şirket söz konusu tarihi, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzeriden yatırımcılarla paylaştı. Şirketten yapılan açıklamada, 1 Temmuz-30 Eylül 2023 dönemine ait finansal tablonun 19 Ekim tarihinde açıklanacağı belirtildi.

Bakmadan Geçme