Enerji devinden 234.810.275 TL'lik rekor sözleşme!

Borsa İstanbul'un enerji sektöründe faaliyet gösteren dev şirketlerinden Girişim Elektrik (GESAN), rekor bedelli bir iş anlaşmasına imza attı. Şirketten yapılan açıklamada sözleşme bedelinin 234.810.275 TL olduğu belirtildi.

Enerji devinden 234.810.275 TL'lik rekor sözleşme!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Enerji sektörünün önde gelen şirketlerinden Girişim Elektrik, yaptığı iş anlaşmaları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Son zamanlarda hisseleri düşüş grafiğinde olan şirket, yaptığı iş anlaşması açıklaması ile yine adından söz ettirdi. Girişim Elektrik, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığı ile yaptığı açıklamada, 234.810.275 TL büyüklüğünde bir iş anlaşmasının imzalandığını duyurdu.

Girişim Elektrik'ten yapılan açıklamanın detaylarında ise şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimiz, CEYLAN İŞLETME TURİZM YAT. NAK. GIDA İÇECEK SAN. ve TİC. A.Ş. ile, Türkiye'nin muhtelif yerlerinde bulunan arazilerine, Lisanssız Elektrik Üretim Yönetmeliği'nin 5.1.h maddesi kapsamında Arazi Güneş Enerjisi Santralleri yapılması hususunda sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme bedeli vergiler hariç toplam 7.285.457, -USD'dir. (Yedi milyon iki yüz seksen beş bin dört yüz elli yedi bin, Amerikan Doları) (Güncel baz USD/TL kuru ile sözleşme bedeli vergiler hariç 234.810.275, -TL) Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız. Saygılarımızla"

Kaynak: KAP


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme