Enerji devinden 78 milyonluk iş anlaşması! Hisse yükselişte!

Borsa İstanbul'un önde gelen enerji şirketi, yine rekor bedelli iş anlaşmasına imza attı. Şirketin iş anlaşması bedeli 2.400.000 EUR+KDV ve TL karşılığı ise 77.996.880 TL şeklinde açıklandı. Hisse, yükselişe geçti.

Enerji devinden 78 milyonluk iş anlaşması! Hisse yükselişte!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden YEO Teknoloji, yine dikkat çeken bir iş anlaşması açıkladı. Geçtiğimiz hafta kayıtlı sermaye tavanı artırımı için Sermaye Piyasası Kurulu'ndan onay alan şirket, bu kez de iş anlaşması ile adından söz ettiriyor. 

8 Ocak 2024 borsa seansı açılışı öncesinde iş anlaşması duyuran şirket, anlaşma bedelinin 2.400.000 avro olduğunu belirtti. Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı iş anlaşması duyurusunda, "Şirketimiz ile bir müşterisi arasında Türkiye'deki bir Rüzgar Enerji Santrali Kapasite Artışı Projesinin elektrifikasyon ve otomasyon işlerinin yapımı (dizayn, mühendislik, tedarik, montaj, test ve devreye alma) amacıyla, 2.400.000 EUR+KDV bedelle sözleşme imzalanmıştır. Sözleşmenin bugünkü TCMB kurları ile karşılığı toplam 77.996.880,00 Türk Lirası'dır. Kamuoyuna ve Sayın Ortaklarımıza saygı ile duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

HİSSE YÜKSELİŞE GEÇTİ

Yeo Teknoloji'den seans açılışı öncesi iş anlaşması gelince hisseler de güne yükselişle başladı. 5 Ocak 2024 Cuma tarihli seansı 185 TL'den kapatan YEOTK, 8 Ocak tarihi saat 10.20 itibariyle en yüksek 199 TL'yi gördü. Hissede yükseliş an itibariyle sürüyor.

Enerji devinden 78 milyonluk iş anlaşması! Hisse yükselişte!

Fiyatlar, rakamlar, yüzdeler gün içerisinde değişebilir.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme