Enerji hissesi tek seansta yüzde 22 kazandırdı!

Borsa İstanbul'da işlem gören enerji şirketlerinden Kartal Yenilenebilir Enerji (KARYE), 14 Şubat tarihli seansta yüzde 22 kazandırdı. Sabah saatlerinde taban fiyata inen KARYE payları, günü tavan fiyattan kapattı. İşte KARYE hisselerinde yaşanan detaylar!

Enerji hissesi tek seansta yüzde 22 kazandırdı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da zaman zaman yaşanan nadir durumlar biri 14 Şubat 2024 tarihli seansta yaşandı. Son zamanların sert yükselen şirketlerinden biri olan Kartal Yenilenebilir Enerji (KARYE), gün içerisinde fiyat hareketi ile yatırımcıları hayretler içerisine düşürdü.

Seansın açılmasının hemen ardından günün taban fiyatı kadar inen KARYE, 59,80 TL’ye geriledi. Hisse daha sonra gelen yoğun alış işlemlerinin ardından seans kapanışına yakın saatlerde tavan fiyata yükselerek 73 TL’yi gördü. Taban fiyattan KARYE alan yatırımcılar, tek seansta %22 kazanç sağlamış oldu.

Enerji hissesi tek seansta yüzde 22 kazandırdı!

2024’TE %224 YÜKSELDİ!

Kartal Yenilenebilir Enerji’nin Borsa İstanbul’da işlem gören payları 2024 yılındaki ani ve sert yükselişi ile dikkat çekmeye devam ediyor. KARYE, 29 Aralık 2023 tarihli seansı 22,50 TL’den kapatmıştı. Hisse, 14 Şubat 2024 tarihli seans kapanışını ise 73 TL’den gerçekleştirdi. KARYE’de 2024 yılında şimdiye kadarki yükseliş %224 oldu.

Enerji hissesi tek seansta yüzde 22 kazandırdı!

HİSSEDE 3 TEDBİR BİRDEN BULUNUYOR!

KARYE paylarında Borsa İstanbul tarafından uygulanan 3 tedbir birden bulunuyor. Hisse, 13 Mart seans sonuna kadar kredili işlem ve açığa satışlara konu edilemeyecek. Öte yandan brüt takas tedbiri de bulunan KARYE’de emir paketi tedbiri de yer alıyor.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Yorumlar 1
Tk 16 Şubat 2024 00:33

Borsada marj iken. Bu dediğinizi yapan şirket çok oluyordu kazanç P oluyordu

Bakmadan Geçme