Enerji sektörünün popüler şirketinden, 11 milyon dolarlık iş anlaşması

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Alfa Solar Enerji, rekor iş anlaşmasını…

Enerji sektörünün popüler şirketinden, 11 milyon dolarlık iş anlaşması
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Alfa Solar Enerji, rekor iş anlaşmasını duyurdu.

Halka arz edildiği günden bu yana Borsa İstanbul’daki performansı ile adından söz ettiren Alfa Solar Enerji, geçtiğimiz aylarda da %700’lük dev bedelsiz ile konuşulmuştu. Daha sonra yaptığı iş anlaşmaları ile de yatırımcılarının yüzünü güldürmeyi başaran şirket, Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden bir iş anlaşması daha açıkladı.

Şirketten yapılan KAP duyurusunda iş anlaşmasının bedeli ise 11.000.000 dolar şeklinde belirtildi. ALFAS‘tan yapılan açıklamanın tamamı ise şu şekilde:

“Şirketimiz ile yurt içinde yerleşik bir müşterisi arasında güneş paneli satışına ilişkin KDV dahil yaklaşık olarak toplam 11.000.000,00 USD (Onbirmilyon Amerikan Doları) bedel tutarında sipariş alınmış olup, söz konusu siparişe ait avans ödemeleri alınmıştır.”


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme