Enerji şirketi 6.039.163 dolarlık iş anlaşması açıkladı!

Borsa İstanbul'daki yükselişi ile dikkat çeken enerji şirketi, rekor bedelli bir iş anlaşması daha…

Enerji şirketi 6.039.163 dolarlık iş anlaşması açıkladı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’daki yükselişi ile dikkat çeken enerji şirketi, rekor bedelli bir iş anlaşması daha açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada iş anlaşması bedelinin 6.039.163 Dolar olduğu belirtildi.

Son aylarda borsadaki yükselişi ile dikkat çeken Yeo Teknoloji (YEOTK), bir iş anlaşması açıkladı. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yapılan açıklamada, “330/110/10 kV’luk ve 110/35/10 kV’luk muhtelif Trafo Merkezlerinin kurulması amacıyla; Primer ve Sekonder ürün tedariği, koruma ve kumanda panoları, elektrik montaj işleri, mühendislik ve tüm devreye alım sürçleri dahil olmak üzere; şirketimiz ile Azerbaycan Cumhuriyeti’nde bulunan müşterisi arasında bugün (21.11.2023) 6.039.163 USD bedel ile sözleşme imzaladığını kamuoyunun bilgisine sunarız.” ifadeleri kullanıldı.

SON 6 AYDA %300 YÜKSELDİ

Yeo Teknoloji hisseleri, özellikle son 6 aydaki yükselişi ile dikkat çekiyor. YEOTK, 6 ay önce 60 TL’nin altında işlem görürken şu sıralar ise 230 TL’nin üzerinde işlem görüyor. Yatırımcıların adeta ceplerini dolduran YEOTK hisseleri, son 6 ayda %300 değer kazandı.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme