Enerji şirketi milyon dolarlık sözleşmeyi açıkladı!

Borsa İstanbul'da yükseliş rekorları kıran enerji şirketi, milyon dolarlık iş anlaşması açıkladı. Şirket, yaptığı açıklamada iş anlaşması bedelinin 3.166.020 dolar olduğunu belirtti.

Enerji şirketi milyon dolarlık sözleşmeyi açıkladı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören enerji şirketlerinden Smart Güneş Enerji, bağlı ortaklığı olan Smart Güneş Enerji Ekipmanları Pazarlama A.Ş.'nin yeni iş anlaşmasını açıkladı.

Şirket, söz konusu iş anlaşmasının detaylarını Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yatırımcılara duyurdu. Smart Güneş'ten yapılan açıklamada, iş anlaşmasının imzalandığı ve sözleşme bedelinin ise 3.166.020 dolar olduğu belirtildi.

Şirketin KAP açıklamasının tamamında ise, "Şirketimiz iştiraklerinden Smart Güneş Enerji Ekipmanları Pazarlama A.Ş. ile yurtiçinde  kurulu iki müşterisi arasında toplamda KDV hariç  3.166.020 USD tutarında Proje Geliştirme, Mühendislik, Tedarik ve kurulum sözleşmesi imzalanmıştır." ifadelerine yer verildi.

SMART GÜNEŞ YÜKSELİŞ REKORLARI KIRMIŞTI!2022 Mart ayının halka arzlarından biri olan Smart Güneş (SMRTG), yükseliş rekorları kırmıştı. Borsa İstanbul'da gösterdiği yükseliş performansını yanı sıra bedelsiz sermaye artırımları ile de yatırımcılarına bedelsiz pay dağıtımı gerçekleştiren şirket, borsa yatırımcılarını memnun eden firmalardan biri olarak da dikkat çekiyor.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme