Enerji şirketinden 1.689.365 avro iş anlaşması!

Borsa İstanbul'un dikkat çeken enerji şirketinden yeni iş anlaşması açıklaması geldi. Şirketten…

Enerji şirketinden 1.689.365 avro iş anlaşması!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un dikkat çeken enerji şirketinden yeni iş anlaşması açıklaması geldi. Şirketten yapılan açıklamada anlaşma bedelinin 1.689.365 avro olduğu belirtildi.

Türkiye, yenilenebilir enerji alanından dünyada adından söz ettirmeye devam ediyor. Borsa İstanbul şirketlerinden Say Yenilenebilir Enerji de bu sektörde dikkat çeken şirketlerden biri. SAYAS kodu ile borsada yer alan şirket, 22 Kasım tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden bir iş anlaşması duyurdu.

Çin’de bir firma ile anlaşmaya varıldığını açıklayan Say Yenilenebilir Enerji, sözleşme bedelinin de 1.689.365 avro olduğunu yatırımcılarla paylaştı.

Şirketten yapılan açıklamada, “Bilindiği üzere şirketimizin rüzgar enerjisi endüstrisi sektöründe ve diğer faaliyet alanlarında satış ve pazarlama çalışmaları kesintisiz olarak sürdürülmektedir.

Bu çerçevede Şirketimiz tarafından Chengxi Shipyard Co Ltd. ticaret unvanlı müşterimize verilen teklifler onaylanmış bulunmaktadır. Konu üretimlerimiz Çin Halk Cumhuriyeti’ne sevk edilecektir. Tekliflerin toplam tutarı 1.689.365 EUR olup teslimlerin 2024 yılı ikinci çeyreği başında tamamlanması beklenmektedir.

Teklif verme sürecine ilişkin içsel bilginin açıklanması Yönetim Kurulumuzun sırasıyla 17/7/2023 tarih ve 2023/40 sayılı Kararı aracılığıyla ertelenmiştir.” ifadeleri kullanıldı.

Haber
SAY YENİLENEBİLİR ENERJİ FABRİKA

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme