Enerya Enerji (ENRYA) halka arz sonuçları, kaç lot düştü?

SPK'nın halka arzını onayladığı son şirketlerden Enerya Enerji, talep toplama işlemlerini tamamladı…

Enerya Enerji (ENRYA) halka arz sonuçları, kaç lot düştü?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

SPK’nın halka arzını onayladığı son şirketlerden Enerya Enerji, talep toplama işlemlerini tamamladı. Şirketin halka arz sonuçları ve kaç lot dağıtılacağı konusu yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Enerya Enerji (ENRYA) halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? ENRYA kaç lot verdi, borsada ne zaman işleme başlayacak?

Sermaye Piyasası Kurulu, 9 Ağustos 2023 tarihinde 2 şirketin halka arzını onaylamıştı. Bu şirketlerden biri de Ahlatcı Doğal Gaz’ın iştiraklerinden Enerya Enerji oldu. Şirket, halka arzda toplam 39.000.000 lotu satışa sundu. Halka arz fiyatı 88,76 TL olan Enerya Enerji’nin işlem kodu ise ENRYA şeklinde açıklanmıştı. Enerya Enerji’nin halka arz sonrası fiili dolaşımı %26,9 olacak. Şirket, halka arzda bireysel yatırımcılara ise eşit dağıtım olacağını duyurdu. Halka arzda talep toplama işlemleri ise 16 Ağustos saat 17.00’de sona erdi. Şirketin halka arzına katılım sağlayan bireysel yatırımcılar, halka arz sonuçlarını ve kaç lot düştüğünü merakla araştırıyor. Öte yandan Enerya Enerji’nin Borsa İstanbul’da işleme başlayacağı tarih de yatırımcılar tarafından araştırılan bir diğer konu olarak dikkat çekiyor.

ENERYA ENERJİ HALKA ARZ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Halka arzda talep toplama işlemleri tamamlanan Enerya Enerji’nin, halka arz sonuçlarını 17 ya da 18 Ağustos tarihlerinden birinde açıklaması bekleniyor. Açıklama geldiğinde, sayfanın en altında linkleri bulunan iOS ve Android mobil uygulamalarımızdan anlık bildirim gönderilecektir.

ENERYA ENERJİ KAÇ LOT VERDİ?

Enerya Enerji’nin halka arzında bireysel yatırımcılara dağıtılacak olan lot miktarı da halka arz sonuçlarının ardından netlik kazanacak.

ENERYA BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Enerya Enerji’nin halka arz edilen paylarının, 21 ya da 22 Ağustos tarihlerinden birinde Borsa İstanbul’da işleme başlaması bekleniyor. Yine bu tarih netleştiğinde de mobil uygulamalarımızdan anlık bildirimle öğrenebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

CEM ZEYTİN HALKA ARZ EDECEK (YENİ TASLAK İZAHANME)

KUZU GRUP GYO HALKA ARZ EDECEK (YENİ TASLAK İZAHANME)


Bakmadan Geçme