Europower dev ihalede birinci oldu! Hisseler yükselişte!

Borsa İstanbul'un yeni şirketlerinden Europower Enerji, TEİAŞ tarafından gerçekleştirilen dev…

Europower dev ihalede birinci oldu! Hisseler yükselişte!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un yeni şirketlerinden Europower Enerji, TEİAŞ tarafından gerçekleştirilen dev ihalede birinci oldu. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)‘ndan açıklamada bulunan Europower’ın bu açıklamasından sonra ise hisseler yükselişte geçti.

Geçtiğimiz aylarda halka arz edilen Girişim Elektrik’in iştiraklerinden Europower Enerji, borsadaki yükselişinin yanı sıra yaptığı iş anlaşmaları ile de dikkat çekiyor. Şirket, iş anlaşmalarının dışında bir de katıldığı ihalelerdeki başarısı ile adından söz ettiririyor.

Son zamanlarda yatırımcılarının cebini dolduran Europower, 12 Temmuz tarihinde yaptığı KAP bildiriminde, TEİAŞ tarafından yapılan ihalede 1. olduğunu duyurdu. EUPWR‘dan yapılan açıklama şu şekilde:

“Şirketimiz, TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından 12/07/2023 tarihinde gerçekleştirilen, 2023/602721 ihale kayıt numaralı ‘‘İTM-450 Referanslı 154kV Nallıhan TM Yapım İşi” konulu ihaleye katılmış ve en avantajlı fiyatı vererek ihalede 1. olmuştur. İhale baz bedeli 138.818.470, -TL’dir. (Yüzotuzsekizmilyonsekizyüzonsekizbindörtyüzyetmiş, Türk Lirası)

İhale ile ilgili gelişmeler, kamuoyu ve yatırımcılarımıza bildirilecektir.”

HİSSELER YÜKSELİŞE GEÇTİ

Europower’ın KAP’tan yaptığı bu açıklamanın sonrasında hisseler de yükselişe geçti. EUPWR hisseleri, 123 TL fiaylardan işlem görüyor.

Haber
EUPWR GRAFİK 12 TEMMUZ 2023

Bakmadan Geçme