Europower Enerji borsada ne zaman işlem görecek, kaç lot verdi?

Sermaye Piyasası Kurulu'nun 6 Nisan tarihinde halka arzını onayladığı Europower Enerji'nin talep…

Europower Enerji borsada ne zaman işlem görecek, kaç lot verdi?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu’nun 6 Nisan tarihinde halka arzını onayladığı Europower Enerji’nin talep toplama işlemleri tamamlandı. Europower Enerji halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? EUPWR halka arz borsada ne zaman işlem görmeye başlayacak?

Girişim Elektrik’in iştiraki olan Europower Enerji, 2023 yılının en çok beklenen halka arzlarından biri olarak dikkat çekiyordu. Şirket, 6 Nisan tarihinde SPK’dan halka arz için onay aldı ve 12-13-14 Nisan tarihlerinde banka ve aracı kurumlar üzerinden talep toplama işlemlerini gerçekleştirdi.

Son zamanlarda halka arzlara olan yoğun ilgi üzerine Europower Enerji de yatırımcıların dikkatlerini üzerine çekmeyi başarmıştı. Özellikle GESAN gibi bir şirketin iştiraki olması, EUPWR paylarının borsadaki performansını da şimdiden merak ettiriyor. Şirket pay başı TL fiyattan talep topladı. Toplamda ise 60.000.000 pay halka arza konu edildi. Öte yandan şirketin halka arzında bireysel yatırımcılara ise eşit dağıtım yöntemi uygulandı. Merakla beklenen halka arz sonuçları ve borsada işlem görme tarihi ise araştırma konusu oldu.

EUROPOWER HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Şirketin halka arzına dair nihai sonuçların, 17 Nisan 2023 Pazartesi ya da 18 Nisan 2023 Salı günü açıklanması bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında web sitemizde yayınlanacak, ayrıca aşağıda linkleri bulunan mobil uygulamalarımız üzerinden de anlık bildirimle haber verilecektir.

EUROPOWER BORSADA NE ZAMAN İŞLEME BAŞLAYACAK?

Şirket, resmi web sitesinden tahmini işlem tarihini de açıkladı. Europower Enerji’nin halka arz edilen paylarının Borsa İstanbul’da işlem görme tarihi, 20 Nisan 2023 olarak duyuruldu. Ancak bu yalnızca bir tahmin, resmi açıklama geldiğinde yine web sitemizden duyurulacaktır.

Haber

Bakmadan Geçme